Το κάτι παραπάνω έδωσε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ ειδικά μετά την αποβολή του Ερνάντεθ, όπως σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ έκανε ειδική μνεία και στην εικόνα του με τέσσερις στα μετόπισθεν.

«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να παίζει καλύτερα με τετράδα. Όταν έμεινε με δέκα παίκτες, ήταν πιο καλός. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου στέκεται καλά, κάτι παραπάνω από αντέχει, προφανώς επειδή και η ΑΕΚ έβγαζε μια εικόνα ότι καλά είμαστε, μην πάθουμε καμία ζημιά παραπάνω. Ο Λαφόν έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, με πολύ δύσκολες επεμβάσεις, κράτησε το μηδέν. Ο Μπενίτεθ έχει προφανώς στο μυαλό του ότι είναι πιο ευάλωτη η ομάδα του έτσι, για αυτό παίζει με τρεις. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις βέβαια», ανέφερε για το ματς.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι του φάνηκε πως ο Ισπανός τεχνικός… ήθελε να τα πει, αλλά και πως ουσιαστικά πρόκειται για δηλώσεις που δείχνουν ότι δεν αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του στο «τριφύλλι».

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

Μεϊτέ: «Τρεις τελικοί ακόμα»

ΑΕΛ Novibet: Ζητά το ηχητικό Φωτιά–VAR με επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ

Ελ Κααμπί, ο άνθρωπος των ντέρμπι