Τα δύο πράγματα που άρεσαν περισσότερο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη χθεσινή φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χάποελ Μπερ Σεβά μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Το χθεσινό φιλικό ήταν ένα ξεμούδιασμα βασικά, περισσότερο έγινε για να σπάσει η μονοτονία των προπονήσεων. Δεν έγινε κάποια πρόβα 11άδας, έπαιξαν οι διαθέσιμοι. Δύο πράγματα έχουν ικανοποιήσει κυρίως τον Γιοβάνοβιτς. Το πρώτο είναι ότι παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός είχε την αντίδραση που έπρεπε, με το γνωστό του στυλ και ένα χαρακτήρα νικητή. Απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήταν κακή, έχει ένα επίπεδο. Το δεύτερο ήταν η παρουσία νεαρών παιδιών κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ο Σιδεράς τον οποίο έχω την αίσθηση ότι από τη νέα χρονιά θα τον δούμε πολύ περισσότερο στην πρώτη ομάδα. Ή ο Συμεωνίδης, με τον Κυριόπουλο, ακόμα και ο Κρυπαράκος, που ανέβασε την απόδοσή του, ήταν κάτι το θετικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πάρα πολύ στο πως να σπάει το «τριφύλλι» το πρέσινγκ ψηλά αλλά και στο πως να πρεσάρει η ομάδα του τον αντίπαλο.

Ενώ ο Δεσύλλας σημείωσε ότι η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι μονή καθώς το απόγευμα να έχει δουλειά στο γυμναστήριο.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube