Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Ιδανικές οι συνθήκες για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού – Έδωσε τον τόνο ο Μπερνάρ

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την Πάφο ως ιδανικό μέρος για να προετοιμαστεί ο Παναθηναϊκός και έκανε ειδική μνεία στη δήλωση του Μπερνάρ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό με την Χάποελ Μοπερ Σεβά αλλά και την επιλογή της Κύπρου για τη χειμερινή προετοιμασία του.

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε μια εικόνα ομάδας με αρχή, μέση και τέλος και την σφραγίδα του προπονητή, ανεξάρτητα του ποιοι παίζουν. Φυσικά και παίζει ρόλο κι αυτό, είναι άλλο να έχεις ποιότητα και βασικούς, αλλά το θέμα είναι ότι έδειξε αντίδραση. Βέβαια, ο Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε μετά το ματς πως αυτά τα παιχνίδια είναι για τα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Είναι ιδανικές οι συνθήκες, ο καιρός πολύ καλός, ο αγωνιστικός χώρος επίσης και είναι το κατάλληλο μέρος για να έρθει για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στους νεαρούς Συμεωνίδη, Κυριόπουλο αλλά και στον… παλιότερο Σιδερά για την καλή τους εμφάνιση χθες.

Επίσης, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Μπερνάρ έγινε ο πρώτος που είπε ξεκάθαρα ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Ενώ σχετικά με τους απόντες των «πράσινων», ανέφερε πως ο Παλάσιος θα παίξει με την Πάφο, ενώ το άφησε ανοιχτό για Βέρμπιτς και Κουρμπέλη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x