Η Κατερίνα Ελ Λατίφ, στο πλαίσιο του «Paracycling Classics Ronde In Flanders Brugge-Ronse», κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα δρόμου κατηγορίας Τ2 με 1:26:00, ενώ οι Σταμάτη/Μηλάκη βρέθηκαν στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών με 2:09:30 στην κατηγορία B. Στην πρώτη περίπτωση, η Ελλάδα κατέκτησε 26 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ πήρε άλλους 22 από το ελληνικό δίδυμο.

Ακόμα από ελληνικής πλευράς, ο Αθανάσιος Συρμάς ήταν πέμπτος στην κατηγορία Η5, ενώ το tandem των Κωνσταντίνου Εφραίμ Τσαγκατάκη/Δημήτρη Σκιντζή (πιλότος) κατετάγη έβδομο. Στην κατηγορία C2, ο Νίκος Παπαγγελής πήρε την όγδοη θέση, ενώ στις κατηγορίες C4 και C5 οι Νικόλαος Παπακυργιάκης και Θεόδωρος Χριστοδούλου κατέλαβαν τη 10η και 13η θέση αντίστοιχα.

Το δίδυμο Νικόλαος Μανατάκης/Παναγιώτης Κολέτας (πιλότος) δεν μπόρεσε να τερματίσει, όπως και οι Φώτιος Βοριζανάκης (Τ2) και Αικατερίνη Σαράντη (Η4).

Τα ελληνικά πεντάλ, από τις 6 έως τις 9 Μαΐου, θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Οστάνδης τόσο στον αγώνα δρόμου, όσο και στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube