Τρεις άγνωστοι άνδρες διέρρηξαν το μεσημέρι της Κυριακής το διαμέρισμα του Κώστα Νεστορίδη στην Καλλιθέα, την ώρα που ο θρύλος της ΑΕΚ βρισκόταν στο πρακτορείο Προ-Πο που διατηρεί στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας.

Οι δράστες, που χρησιμοποίησαν λοστό και να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού, έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα του Κώστα Νεστορίδη ψάχνοντας για χρήματα, καθώς φαίνεται πως γνώριζαν ότι η παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου κρατά στο διαμέρισμά του τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου από το πρακτορείο του και το πρωί της Δευτέρας τις καταθέτει στην τράπεζα.

Οι τρεις διαρρήκτες, άνδρες νεαρής ηλικίας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατάφεραν να βρουν κρυμμένο στα συρτάρια του διαμερίσματος μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο και άρπαξαν. Μάλιστα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο διαμέρισμα, χωρίς ο κ. Νεστορίδης να έχει αντιληφθεί το παραμικρό, γείτονάς του στον ίδιο όροφο είδε την πόρτα του διαμερίσματος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή παραβιασμένη και αμέσως έβαλε τις φωνές, ενώ με το κινητό του τηλέφωνο ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Οι διαρρήκτες ακούγοντας το γείτονα του Νεστορίδη να καλεί σε βοήθεια, αμέσως έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφού πρώτα είχαν αρπάξει το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν βρει στο διαμέρισμα.

Ευτυχώς για το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή οι κακοποιοί δεν πήραν αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία για τον ίδιο, όπως το “χρυσό” παπούτσι, το βραβείο δηλαδή που του είχε απονεμηθεί ως πρώτος σκόρερ της περιόδου που μεσουρανούσε στο γήπεδο τις Ν. Φιλαδέλφειας με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Την έρευνα για τη σύλληψη των κακοποιών που διέρρηξαν το διαμέρισμα του Κώστα Νεστορίδη έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων

TAGS: A.E.K.