Για ατυχία έκανε λόγο ο Ελίνι Δημούτσος μετά τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου με δύο ισοπαλίες.

«Θεωρώ πως το ματς κρίθηκε στο πέναλτι. Σκοράραμε, είχαμε το προβάδισμα, το κρατούσαμε, είχαμε ευκαιρίες, παίζαμε καλά, είχαμε πάθος, αλλά μια άσχημη στιγμή στη φάση του πέναλτι έκρινε τα πάντα», τόνισε ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου.

«Ο Ατρόμητος την τελευταία τριετία κοντράρει κάθε αντίπαλο. Ξέραμε πως δύσκολα θα ηττηθούμε από τον Ολυμπιακό, όπως και είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε. Δεν χάσαμε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, αλλά δυστυχώς αποκλειστήκαμε», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!