Δύο μέρες πριν φύγει το 2013, ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Πρόκειται για τον 28χρονο Σουηδό φορ Μίκαελ Ντάλμπεργκ και τον 33χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Ντένις Σόουζα, που έχει περάσει από τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 17χρονος γκολκίπερ της ομάδας Νέων, Άγγελος Σταματόπουλος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σουηδό επιθετικό Μίκαελ Ντάλμπεργκ. Γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1985, ο Ντάλμπεργκ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ουμέα, Σούντσβαλ, Τζουργκάρντεν και Γκέφλε. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Ο Ντάλμπεργκ θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 27.



«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντενίς Σόουζα ντε Γκουέντες. Γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου 1980, ο Ντενίς Σόουζα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ρόντα, Σταντάρ Λιέγης, Μονς, Σαρλερουά, Μπάρνσλεϊ και ΟΦΗ. Ο Σόουζα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 22».



«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 17χρονο τερματοφύλακα της ομάδας Νέων Κ-20, Άγγελο Σταματόπουλο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Ο Άγγελος Σταματόπουλος είναι γεννημένος στις 23 Απριλίου 1997 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 97»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη