Η ΕΦΟΕΠΑ διαδοχικά την περασμένη βδομάδα πραγματοποίησε δύο διαδικτυακές συναντήσεις με τους διαιτητές. Την Τετάρτη 19/2 συνομίλησε με διαιτητές από την Αττική και τη Νότια Ελλάδα και την Παρασκευή 21/2 επικοινώνησε, επίσης, με τη βοήθεια της τεχνολογίας με διαιτητές της Βόρειας Ελλάδας και των νησιών.

Φυσικά, μετείχαν κι επιδιαιτητές, ενώ από τη διοίκηση πήραν μέρος ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., Παναγιώτης Τζόβολος, κι η πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, Καίτη Σπανού.

Οι συναντήσεις είχαν ικανοποιητική συμμετοχή κι ήρθαν ως συνέχεια της διαδικτυακής επαφής που είχε η Ομοσπονδία πριν από λίγο χρονικό διάστημα μόνο με τους επιδιαιτητές.

Με αυτές τις συναντήσεις, επίσης, ολοκληρώθηκε ένας πρώτος κύκλος επαφών με τους διαιτητές, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Συζητήθηκαν τρόποι καλυτέρευσης του τομέα και διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις σε μία γόνιμη συζήτηση.

Από τους επιδιαιτητές αρχικά ζητήθηκε τακτική επικοινωνία με τους διαιτητές κι από τους τελευταίους να εντρυφήσουν στους κανονισμούς του αθλήματος και να έχουν κοινή στάση στις αποφάσεις τους και στον τρόπο αντιμετώπισης των αγώνων.

Επίσης, τέθηκαν σκέψεις για τρόπους επιμόρφωσης των διαιτητών κι ειδικά των νέων, όπως παρακολούθηση βίντεο και πιθανά τεστ από τους επιδιαιτητές σε ετήσια βάση.

Τέλος, ζητήθηκε από τους διαιτητές να υποβάλλουν προτάσεις βελτίωσης του αθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Αλεξανδρούπολη στο… πόδι για το πρώτο της πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες