Μετά τη δεδομένη απουσία του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να αγωνιστεί την Παρασκευή με την Μπαρτσελόνα χωρίς ΚΑΙ τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο… υπαρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη λόγω του προβλήματός του στη μέση και πλέον οι πιθανότητες να παίξει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Παρασκευή δεν είναι με το μέρος του.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη το πρωί και τότε θα κριθεί οριστικά αν θα ακολουθήσει την αποστολή που το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα πετάξει για τη Βαρκελώνη.

Εφόσον μείνει εκτός, τη θέση του στην αποστολή αναμένεται να πάρει ένας εκ των Αγραβάνη ή Καββαδά, με τον Παπαπέτρου να αντικαθιστά τον Σπανούλη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center