Λεωφορείο ανετράπη στο βόρειο Μεξικό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 11 άνθρωποι, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, έγινε γνωστό σήμερα από έναν αξιωματούχο των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Το δυστύχημα συνέβη στην πολιτεία Ζακατέκας νωρίς σήμερα το πρωί.

Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 40 επιβάτες και κατευθυνόταν από την Πόλη του Μεξικού στην πόλη Τορεόν, στο βόρειο τμήμα της χώρας, εξήγησε ο Μόισες Βιγιαγκράνα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της κοινότητας Ρίο Γκράντε.

«Υπάρχουν ακόμη τρεις σοροί στο εσωτερικό του λεωφορείου, όμως είναι πιθανό να βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι κάτω από το όχημα» σημείωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν πιθανώς ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται πέντε πολίτες από την Κεντρική Αμερική με βίζες για ανθρωποιστικούς λόγους που τους είχε χορηγήσει η μεξικανική κυβέρνηση, τις οποίες συχνά χρησιμοποιούν μετανάστες που προσπαθούν να φθάσουν στις ΗΠΑ.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Αυτά τα ιδιωτικά νησιά είναι μαγικά: η ελίτ αναζητά επενδύσεις υψηλής αξίας

Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων λόγω χιονιού

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο μετά από επεισόδια στη λεωφόρο ΝΑΤΟ με τραυματία έναν αστυνομικό

Αναβλήθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Κλειστά σχολεία λόγω του χιονιά σε πολλές περιοχές της χώρας – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Εντυπωσιακές εικόνες από τη νέα έκρηξη του Κιλαουέα στη Χαβάη - Βίντεο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο της Λουκάρεως για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Φρίκη στον Ισημερινό: Πέντε ανθρώπινα κεφάλια βρέθηκαν κρεμασμένα σε τουριστική παραλία με απειλητικό μήνυμα

Πυροβόλησαν ιδιοκτήτη ψητοπωλείου και τον γιο του στον Άγιο Δημήτριο - 3 κάλυκες στο σημείο