Το ποσό των 1.000 ευρώ συγκεντρώθηκε από τη δημοπράτηση υπογεγραμμένης φανέλας όλων των παικτών της ομάδας, που πρόσφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά από πρωτοβουλία ραδιοφωνικής εκπομπής στο Ρέθυμνο, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας, και τα έσοδα θα διατεθούν για να χειρουργηθεί στο Λονδίνο ένα οκτάχρονο αγόρι από την Κρήτη, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Στον ακόλουθο λογαριασμό μπορεί ο οποιοσδήποτε επιθυμεί, να καταθέτει το ποσό που εκείνος μπορεί να διαθέσει, ασχέτως εάν έλαβε μέρος στη δημοπρασία ή όχι, προκειμένου να ενισχυθεί η οικογένεια του Μανώλη Μαλλιωτάκη στον αγώνα που δίνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»