Το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Λαμία σε 1-1 την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, προτού επικρατήσει τελικά με 2-1, ήταν από τα πόδια του Πίτι.

Το συγκεκριμένο τέρμα ήταν ξεχωριστό για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, αφού εκτός από το γεγονός πως σκόραρε εναντίον της πρώην ομάδας του, έγινε παράλληλα (έγινε σε ηλικία 37 ετών, 8 μηνών και 30 ημερών) ο έβδομος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας.

Στην κορυφή όσον αφορά τους ξένους είναι ο Κριστόφ Βαζέχα, ενώ συνολικά ο Πολωνός επιθετικός (με ελληνική υπηκοότητα) του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής κατηγορίας (38 ετών, 6 μηνών, 7 ημερών).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Πέφτουν οι τόνοι και σωστά στον Παναθηναϊκό – Οι εξελίξεις που περιμένουμε στον Βοτανικό»

Εξετάζει την περίπτωση του Ντιόγκο Λέιτε ο Ολυμπιακός

Στους 100 πιο πλούσιους ανθρώπους της Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης

Τσακίρης: «Το προβάδισμα Γιόβιτς ενόψει Λεωφόρου και οι μεταγραφές που έχουν προτεραιότητα για το καλοκαίρι»

Ατρόμητος: Έγραψε ιστορία με το 0-4 στις Σέρρες – Τα «χρόνια πολλά» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Γιώργο Σπανό

Μύθου: «Τεράστιο κίνητρο ένα τρόπαιο με αυτή την ομάδα, ειδικά στα 100 χρόνια - Είναι ένα από τα παιδικά μου όνειρα»

Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης!

Ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Μπλέξαμε… μην το δει η γυναίκα μου»!

Μιχαηλίδης: «Θέλουμε το Κύπελλο για τους εαυτούς μας, τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»

Προχωρά σε διαζύγιο με Παντελίδη η ΑΕΛ Novibet - Αναλαμβάνει ο Φέστα