Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για το Game 4 των playoffs της Ευρωλίγκας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, στο οποίο βρέθηκαν πίσω με σκορ 21-18, οι «πράσινοι» κατέγραψαν μια ιδιαίτερα σπάνια συνθήκη στην στατιστική των ριμπάουντ.
Και αυτό διότι, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν μάζεψαν συνολικά 7 επιθετικά ριμπάουντ (!), την ώρα, όπου στο πίσω μέρος του παρκέ είχαν μόλις 4 αμυντικά! Μάλιστα, το πρώτο αμυντικό για το «τριφύλλι», ήρθε 3:47' πριν το φινάλε της περιόδου και ενώ η Εφές είχε πετύχει 5 σουτ και είχε πάρει 4 επιθετικά ριμπάουντ!
Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του στα επιθετικά, αφού, το σκορ από δεύτερες ευκαίρες ήταν 7-5 υπέρ των Τούρκων.