Έφθασε δίχως περαιτέρω περιπέτειες στην Κρήτη ο Ολυμπιακός για το ματς (01/12, 19:30) με τα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε αεροπορικώς το πρωί της Πέμπτης εν τέλει, καθώς σήμερα έχει το ματς με τον ΑΟ Χανίων για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να πετάξει την Τετάρτη, αλλά ακυρώθηκε η πτήση του λόγω κακοκαιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!