Φτωχότερη είναι από σημέρα η οικογένεια της άρσης βαρών καθώς θρηνεί το χαμό του Ολυμπιονίκη Γιάννη Τσιντσάρη. Ο Σερραίος πρωταθλητής που είχε κατακτήσει την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Γιάννης Τσιντσάρης γεννήθηκε στις 8-2-1962 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και αφού είχε ασχοληθεί αρχικά με την σφυροβολία και την πάλη, το 1977 γνώρισε το άθλημα της Αρσης Βαρών και όπως έλεγε και ο ίδιος «πέρασα από πολλά αθλήματα, αλλά με κέρδισε η Αρση Βαρών. Δεν την διάλεξα εγώ, αυτή με διάλεξε».

Έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα των δυνατών. Τελευταίος του μεγάλος αγώνας ήταν το 1992 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, όπου με 350κ. στο σύνολο κατέλαβε την 10η θέση.

Ο Τσιντσάρης ήταν παντρεμένος από το 1984 έως το 1988 με την Άννα Βερούλη.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα

Χρήστος Βολικάκης: Από την Ολυμπιακή ποδηλασία στο μεγάλο στόχο του Ironman 2027

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια του Γκιώνη

Έξι Έλληνες πρωταθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο WTT Feeder του Ντίσελντορφ