Η 15χρονη πρωταθλήτρια «αναρριχήθηκε» στην πρώτη θέση του ευρωπαϊκού ranking list U17 με 3.555 βαθμούς κι έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που "έπιασε" κορυφή στον ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης.

Η Σωτηρίου βρισκόταν στην έκτη θέση στην τελευταία κατάταξη, αλλά με την αλλαγή του έτους αποχώρησαν από αυτήν οι αθλήτριες που είχαν γεννηθεί το 2001.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Όταν μου είπε ο προπονητής μου ότι είμαι στο Νο 1 του ranking list δεν το πίστευα. Χάρηκα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου» τόνισε η Σωτηρίου και πρόσθεσε πως:

«Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη και όρεξη να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Ο προπονητής μου έχει σχεδιάσει το αγωνιστικό μου πρόγραμμα και στόχος μου είναι να έχω καλές πορείες στις διεθνείς διοργανώσεις που θα συμμετάσχω, ώστε να παραμείνω στην κορυφή της λίστας».

Η αθλήτρια από τις Σέρρες, που έχει ως στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη σκληρή και συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»