Διεθνές τουρνουά Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης με την συμμετοχή 15 χωρών και 150 αθλητών θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Ιουλίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι και αποτελεί φυσική συνέχεια των ενεργειών από την μεριά της ελληνικής (ΕΟΦΠ) αλλά και της διεθνούς ομοσπονδίας (FILA), για την παραμονή της πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Ρώσου, Opan Sat (τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης) της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το 2012, Elena Pirozhkova από τις ΗΠΑ, ενώ από την ελληνική αποστολή αυτή της Μαρίας Πρεβολαράκη.

Αναλυτικά, οι χώρες που συμμετέχουν: Ρωσία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κύπρος, Βουλγαρία, Εσθονία, Αλβανία, Αρμενία, Ελλάδα, Ιράν, Τυνησία, Πολωνία και Λευκορωσία.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ