Οι εκλογές θα γίνουν κι επίσημα, πλέον, στις 21 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο το πρωί της Τρίτης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Αρχικά, ο προγραμματισμένος για τις 20 ή 21 Μαΐου τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου, θα μετατεθεί, με πιθανότερη νέα ημερομηνία το Σάββατο 27 Μαΐου, αν και κάτι τέτοιο θα περιόριζε τις ημέρες ξεκούρασης των παικτών των δύο φιναλίστ εν όψει και των προκριματικών του καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις 7 Απριλίου. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά ήδη εξασφαλίσει θέση μετά το 1-5 επί της Λαμίας, ενώ η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού, με τις δύο ρεβάνς να διεξάγονται τη Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Τετάρτη αντίστοιχα.

Παράλληλα, στις 21 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ο τελικός της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs και είναι μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας, να έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί αρχικά στο Κάουνας και εν συνεχεία να διεκδικήσει και τον τίτλο στις 19 και 21 Μαΐου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube