Εκνευρισμένος και συνάμα προβληματισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού, παρά τη νίκη επί του Asteras AKTOR (1-2) στην Τρίπολη για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος σημείωσε πως κρατάει μόνο το αποτέλεσμα, λέγοντας πως όλα πήγαν άσχημα για την ομάδα του στο ματς και σημείωσε πως οι πολλές αλλαγές είναι απλά μια δικαιολογία.

«Το μόνο που μου άρεσε ήταν το αποτέλεσμα. Όλα τα άλλα ήταν άσχημα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, τίποτα δεν πήγε καλά, είχαμε κακή απόδοση. Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για το ότι έκανε πολλές αλλαγές και αν κρατάει κάτι από τους νέους παίκτες: «Δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό, είμαστε μια ομάδα. Και ο αντίπαλος έκανε πολλές αλλαγές, αλλά δεν άλλαξε η εικόνα του σε σχέση με την Κυριακή. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η εξήγηση, δεν ξέρω αν γι’ αυτό είχαμε τέτοια συμπεριφορά, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νωρίτερα ο πρώτος ημιτελικός ΟΦΗ – Λεβαδειακού

Το «πάνω απ' το πτώμα μου» του Μπακασέτα και τα συγχαρητήρια Αλαφούζου: Η παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Οι ημερομηνίες και οι ώρες των ημιτελικών του Κύπελλο Ελλάδας

Απόλυτη ικανοποίηση στην ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές στα προημιτελικά του Κυπέλλου: «Ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Αθανασίου: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού επί εποχής Μπενίτεθ - Σε αυτούς τους τρεις οφείλεται το 3-0»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεγάλο ματς, αλλά κατάφερε και με τη νοοτροπία του να πάρει έναν τελικό»

Δεσύλλας: «Στόχος επετεύχθη και άνετα για τον Παναθηναϊκό, βγήκε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Να γίνει πάλι αυτό που ήταν η ΑΕΚ για να τη βοηθήσουν και οι μεταγραφές»

Ο Ζίβκοβιτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους «4» του Κυπέλλου και «γράφει» ιστορία

Ξέφρενο πάρτι στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ: Οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ!