Ο Ντάντε Έξουμ επέστρεψε τα ξημερώματα με πατερίτσες από τη Μαδρίτη, μετά τον τραυματισμό που υπέστη από τη λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλι στη διάρκεια των συμπλοκών του Ρεάλ-Παρτιζάν.

Ο Αυστραλός γκαρντ ήταν χαμογελαστός για την αποθέωση που γνώρισαν ο ίδιος και τα άλλα μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου από δεκάδες φίλους της ομάδας, αλλά εμφανώς ανήσυχος για το πρόβλημα που αποκόμισε. «Θα το συζητήσουμε αργότερα. Θα δούμε, θα δούμε… Δεν ξέρω ακόμη σε τι κατάσταση είμαι», ανέφερε ο Έξουμ.

«Βγήκαμε και παλέψαμε, φέραμε εις πέρας την αποστολή μας και κερδίσαμε δύο φορές στη Μαδρίτη», πρόσθεσε, ενώ για την υποδοχή είπε: «Είναι απίστευτο. Στις 6 το πρωί ήταν τόσος κόσμος στο αεροδρόμιο για μας, φανταστικό!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ

Λύγισε από τις απουσίες και την αστοχία στο φινάλε κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Έβρεχε... τρίποντα στο Κάουνας στην εντυπωσιακή νίκη της Ζάλγκιρις με κατοστάρα επί της Βιλερμπάν!