Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, παρά την ταλαιπωρία με το ταξίδι στη Ρωσία και παρά το ότι ουσιαστικά μεταξύ Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ολυμπιακού διεξήχθη μόλις μία προπόνηση, η σημερινή.

Αυτή, βέβαια, δεν την έβγαλε εξ' ολοκλήρου ο Νικ Καλάθης. Ο ομογενής γκαρντ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους περονιαίους και κρίθηκε σκόπιμο να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα, προκειμένου να μην ρισκάρουν. Απ' το πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του διεθνούς άσου -που φυσικά αποτελεί ηγετικό κομμάτι στα πλάνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς- και θεωρείται δεδομένο πως θα παίξει στο ΟΑΚΑ, την Δευτέρα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο (sold out από τις προηγούμενες μέρες).

Άλλα προβλήματα, πέραν των γνωστών του Παππά και του Μποχωρίδη δεν υπάρχουν. Στο τριφύλλι έχουν... ξεχάσει το ματς Κυπέλλου στο ΣΕΦ με τους Πειραιώτες, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως θα 'ναι μια άλλη ιστορία το αυριανό ματς, στο οποίο φυσικά θέλουν να βγουν νικητές και να αποκτήσουν -για την ώρα- το πλεονέκτημα κατάληψης της πρώτης θέσης. Και παράλληλα, βεβαίως, να πλήξουν ξανά την ψυχολογία του Ολυμπιακού, νικώντας τον για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»