Όπως είναι φυσικό, τα… φώτα της 24ης μέρας της Α1 «έκλεψε» το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο MVP δεν της συγκεκριμένης αγωνιστικής δεν προέκυψε από εκεί, αλλά από τη μεγάλη νίκη του Πανελευσινιακού στην έδρα του Πανιωνίου, καθώς σημαντικό ρόλο για το ροζ φύλλο (95-94) αυτό έπαιξε ο Νίκολα Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ της ομάδας από την Ελευσίνα ήταν εξαιρετικός στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, καθώς στα 30:26’’ που αγωνίστηκε, είχε 26 πόντους (4/6 β., 8/10 2π., 2/3 3π.), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 τάπα, 8 κερδισμένα φάουλ και 3 κλεψίματα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»