Η ΕΟΑΒ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, δίνει την ευκαιρία σε πρόσφυγες, που αθλούνται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων των Παιδικών Χωριών SOS και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ανταγωνισμό, αγωνία, δράση, αλλά, πάνω από όλα, την ευκαιρία να μπουν ομαλά στην ελληνική κοινωνία, μέσω του αγαπημένου αθλήματος της άρσης βαρών, θέλουν να προσφέρουν όλοι οι συμμετέχοντες στους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί, επίσης, βράβευση των Παραολυμπιονικών της άρσης βαρών σε πάγκο που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Με μεγάλη χαρά, η ελληνική ομοσπονδία καλεί όλους τους φίλους της άρσης βαρών, αλλά και τους κατοίκους της Χαλκιδικής να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με αθλητές ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια όλων των αγωνιζομένων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες