Οκτώ ακόμα μετάλλια σε μεγάλους διεθνείς αγώνες πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα. Και, μάλιστα, εντός έδρας.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 420 και 470 Junior, που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη με διοργανωτή τον Ν.Ο.Θ, οι Έλληνες ιστιοπλόοι κατέκτησαν 4 χρυσά και 4 ασημένια μετάλλια!

Αν μη τι άλλο εκπληκτικός απολογισμός που ήρθε να προστεθεί στα 12 μετάλλια (4 χρυσά, 6 ασημένια και 2 χάλκινα) που κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno της Ουγγαρίας.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η Ελλάδα είναι παγκόσμια δύναμη στις κατηγορίες της Ανάπτυξης, διότι σε όλους τους σημαντικούς διεθνείς αγώνες η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Στα 420, τα ILCA 4, τα Techno και τα Οπτιμιστ η χώρα μας διαθέτει αυθεντικά ταλέντα που με την απαραίτητη καθημερινή δουλειά και τα διαδοχικά προπονητικά καμπ που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έχουν ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο και το μέλλον τους ανήκει, με βασικό στόχο τη μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.

Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης για μία ακόμα φορά οι Ιακωβίνα Κερκέζου- Δανάη Γιαννούλη έδειξαν την τεράστια κλάση τους. Κατέκτησαν 4 μετάλλια. Δύο χρυσά στα Junιor γυναικών και δύο ασημένια στην γενική βαθμολογία.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο 2024 τα χρυσά κορίτσια μας κατέκτησαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βραζιλία, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας στην Ιταλία και το ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα Ευρώπης στη Σλοβενία!!! Καταπληκτικές αθλήτριες…

Τα άλλα 4 μετάλλια ήταν στην κατηγορία U17 των 420. Οι Σωκράτης Χαμαριάς- Ιάσων Ξύπας ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και οι Ιωνας Σταμάτιος Στρωματιάς- Κωνσταντίνος Οδυσσέας Πηγής πήραν την 2η θέση. Τα δύο μας σκάφη έκαναν έναν εκπληκτικό αγώνα και δικαιώθηκαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13