Η καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου του Απόλλωνα Σμύρνης στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη έχει κάνει τους φίλους της ομάδας να ελπίζουν πως Σταμάτης Βελλής (αν και ο ίδιος έχει αποκλείσει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο) να παραμείνει στην ΠΑΕ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, την ώρα που ο Βελλής και οι συνεργάτες του εκφράζουν αυτές τις μέρες την επιθυμία «να τελειώνουν» με τα διαδικαστικά θέματα για την αποχώρησή τους.

Από τη στιγμή που δεν έχει επέλθει συμφωνία Μονεμβασιώτη με τον Ερασιτέχνη για το αντίτιμο που υποχρεούται να καταβάλει ο υποψήφιος αγοραστής στο ιδρυτικό σωματείο για τη χρήση της Ριζούπολης, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς