Την ημέρα του αγώνα με τον Άρη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός.

Αρχικά, η αναχώρηση των «θαλασσί» για τη συμπρωτεύουσα ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι (15:40) της Παρασκευής (8/4), ωστόσο λόγω κακοκαιρίας -του πολύ ισχυρού αέρα- αναβλήθηκε η πτήση και έτσι η αποστολή παρέμεινε στη Ρόδο.

Εφόσον η κακοκαιρία υποχωρήσει, ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του θα φύγουν στις 11:40 του Σαββάτου (9/4) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με το τζάμπολ της αναμέτρησης στο «Nick Galis Hall» να είναι προγραμματισμένο για τις 17:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

TAGS: Άρης