Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα ήθελαν να πάρουν τη φανέλα του Μάρκους Μπεργκ μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο ο Σουηδός επιθετικός κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να αναδειχθεί πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει το Goal, με τη λήξη του αγώνα ο Τάσος Κάκος ζήτησε από τον παίκτη του «τριφυλλιού» τη φανέλα του και εκείνος δεν του αρνήθηκε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κερκοραίος κάνει κάτι ανάλογο, καθώς στο παρελθόν έχει πάρει τις φανέλες των Νικοπολίδη (στον ιστορικό τελικό του Κυπέλου το 2009), Λέτο (με δικό του Κύπελλο το 2010 ο Παναθηναϊκός πήρε το τρόπαιο) και Λυμπερόπουλου (είχε σκοράρει στην νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου).

Εκτός από τη φανέλα του Μπεργκ, ο κ. Κάκος ζήτησε και πήρε και εκείνη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!