• Χάζευα λίγο τις προάλλες ένα παιχνίδι που έδειχνε σε επανάληψη η Νόβα, το Παναιτωλικός-Ατρόμητος, για να επικεντρώσω λίγο πάνω στο Νίκο Μαρτίνες, επειδή τον έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Και να ξέρετε πως αλλιώς είναι να βλέπεις απλά ένα ματς κι αλλιώς είναι να ρίχνεις την προσοχή σου μεμονωμένα σε ένα παίκτη.

• Ο Αργεντινός λοιπόν αυτό που έκανε ήταν να χορεύει με την μπάλα στα πόδια! Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό συνεχή βροχή (για την ακρίβεια «καρέκλες» έριχνε), ο αριστεροπόδαρος άσος έδειξε γιατί είναι από τεχνικής πλευράς ένας από τους καλύτερους-η, μήπως ο καλύτερος;-παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος! Μέσα στην βροχή και στη λάσπη έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα!

• Το 80% των κτυπημάτων του Μαρτίνες στις στημένες φάσεις, κόρνερ και φάουλ, ήταν κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα του Ατρόμητου, που μην ξεχνάμε ότι κατά κοινή ομολογία ήταν και φέτος μία από τις πιο αξιόπιστες της Λίγκας (μόνο ο Ολυμπιακός έφαγε λιγότερα γκολ).

• Μου έκανε εντύπωση ότι ο Αργεντίνος έβγαλε αρκετές έξυπνες πάσες και με το δεξί πόδι, ενώ όταν ο Χάβος τον μετέφερε στο β’ ημίχρονο από αριστερά, για να δημιουργήσει από εκεί υπεραριθμία στην πλευρά για τον Παναιτωλικό, ο Μαρτίνες «τρύπησε» τουλάχιστον πέντε φορές το δεξί άκρο του Ατρόμητου, παρότι έπαιζε εκεί ένα μπακάκι-σκυλί, ο Κυβρακίδης.

• Δεν θέλω να σας πω ότι ο Μαρτίνες θα πάει στον Ολυμπιακό και θα διαπρέψει. Πολύ απλά, γιατί δεν το ξέρω! Μπορεί να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να αποδειχθεί λίγος. Κι ο Ντε Βινσέντι με τον Τάτο έβγαζαν μάτια στον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο και πήγαν να κάνουν προετοιμασία στον Ολυμπιακό και δεν έδειξαν τίποτα, για να είμαστε ειλικρινείς.

• Αλλά αν ο Μαρτίνες έχει κότσια και μπορέσει να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Γιατί είναι μπαλαδόρος ολκής. Με την μπάλα στα πόδια είναι «φακίρης»!

• Και τέλος πάντων, οι 16 συνολικά ασίστ που τον έφεραν στην πρώτη θέση της στατιστικής κατηγορίας της Λίγκας για το φετινό πρωτάθλημα, διάολε κάτι «λένε»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube