Σοκάρουν όσα περιγράφει η Στεφανί Μπισμπίκου σχετικά με περιστατικά βίας στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.

Η πρωταθλήτρια, που έχει εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και του 2008, αποτελεί μια από τις 22 αθλήτριες που κατήγγειλαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσα εφιαλτικά βίωσαν στις προπονήσεις.

Μιλώντας στο open, περιέγραψε τον φόβο που κυριαρχούσε στις αθλήτριες, αποκαλύπτοντας ότι κάποιοι από τους προπονητές αυτούς είναι ακόμα εν δράσει.

«Οι τιμωρίες ήταν πχ για τα κιλά. Για λίγα παραπάνω γραμμάρια το παιδί έτρεχε σε όλη την προπόνηση έξω από το γυμναστήριο στο κρύο. Κάποιος που μπορεί να ήταν τραυματίας τον έβαζαν να κάνει προπόνηση ή να κατεβαίνει σε αγώνες. Έχω δει να τραβάνε αθλητές από τα μαλλιά. Υπήρχε μεγάλος φόβος και γι’ αυτό τα παιδιά δεν μπορούσαν να μιλήσουν στους γονείς τους. Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο και να σκίζονται μπλούζες από τα τραβήγματα. Υπήρχε κακή μεταχείριση. Στην αρχή είχα φοβηθεί και εγώ και δεν ήθελα να πάω ξανά στο γυμναστήριο. Έτσι πληροφορήθηκαν και οι γονείς τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελα να ξαναπάω. Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα αλλά κάποιοι είναι ακόμη εν ενεργεία προπονητές», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελίες για «αεροδυναμικά» σουτιέν προκαλούν σάλο στον Ποδηλατικό Γύρο Γυναικών Γαλλίας

Ντούσκος: «Η στήριξή σας είναι δύναμη»

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες