Στην Αυστρία βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός απομένουν τρεις προσθήκες.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού, ακραίου φορ και μέσου, ενώ σε λίγες μέρες στη διάθεση του Μίτσελ θα τεθούν και οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς.

Πρόθεση της διοίκησης και του Ισπανού προπονητή είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και για αυτό τον λόγο δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν αν χρειαστεί, ανάλογα βέβαια και για την έκβαση των διαπραγματεύσεων που έχουν.

Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βρίσκονται σε συζητήσεις με Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ωστόσο, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συμφωνία με τους Τούρκους για τον Σουηδό εξτρέμ, αφού επιμένουν να αξιώνουν 3,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Παράλληλα, στην Ισπανία επιμένουν ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένει ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες της Σεβίλλης, ο οποίος αρέσει στον Μίτσελ. Μάλιστα, τα ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του έμπειρου παίκτη.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάπε Ντιόπ, ο οποίος πιέζει τη Λεβάντε για να τον πουλήσει και μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Κασάμι, το ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει στραφεί στους Κλιέσταν της Αντερλεχτ και Οφοέ της Μπριζ.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»