Stoiximan Super League

«Γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό»

Ο Ματιέ Ντοσεβί εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του εξήγησε ο Ματιέ Ντοσεβί μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Γάλλος άσος, στην πρώτη του συνέντευξη του ως παίκτης των ερυθρολεύκων δήλωσε πολύ χαρούμενος που ανήκει στους Πειραιώτες.

«Για μένα ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω σε μία μεγάλη ομάδα, ήρθα σε έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος», τόνισε και συνέχισε:

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προοδεύω, περνώντας σε άλλο επίπεδο πλέον. Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να δώσω το 100% για αυτή την ομάδα και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι μία ομάδα που στοχεύει στους τίτλους, οπότε θέλω να βοηθήσω σε αυτό και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου».

Ο Ντοσεβί αναμένεται άμεσα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρίας και να δώσει το «παρών» στα φιλικά με τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο International Champions Cup 2014,

«Είναι προφανώς κάτι υπέροχο για μένα. Θέλω να παίζω σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια, με βοηθούν να εξελίσσομαι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, συνεπώς είμαι χαρούμενος κι ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό», δήλωσες και κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να δώσω το 100% για να κάνω τον κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο. Ξέρω ότι εδώ υπάρχουν πολλές προσδοκίες, οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x