Το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες έχει πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ και όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», έχει ήδη υπάρξει επαφή με την πλευρά του Βόσνιου στόπερ και μάλιστα σε καλό κλίμα.

Η «Ένωση» βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του 31χρονου άσου, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Άντερλεχτ αλλά δεν υπολογίζεται.

Πάντως ο Βράνιες δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ενστάσεις για τον Βόσνιο (είχε τέτοιες και από το Γενάρη, όταν είχε επίσης τεθεί ζήτημα επιστροφής του) και αναζητά κάτι άλλο για τη θέση του στόπερ.

Σε κάθε περίπτωση, με την επικείμενη προσθήκη του Γιώργου Τζαβέλλα η ΑΕΚ δεν «καίγεται» να αποκτήσει εδώ και τώρα αμυντικό και θα έχει το χρόνο για να αποκτήσει έναν ακόμη αμυντικό επιπέδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

TAGS: A.E.K.