Το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες έχει πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ και όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», έχει ήδη υπάρξει επαφή με την πλευρά του Βόσνιου στόπερ και μάλιστα σε καλό κλίμα.

Η «Ένωση» βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του 31χρονου άσου, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Άντερλεχτ αλλά δεν υπολογίζεται.

Πάντως ο Βράνιες δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ενστάσεις για τον Βόσνιο (είχε τέτοιες και από το Γενάρη, όταν είχε επίσης τεθεί ζήτημα επιστροφής του) και αναζητά κάτι άλλο για τη θέση του στόπερ.

Σε κάθε περίπτωση, με την επικείμενη προσθήκη του Γιώργου Τζαβέλλα η ΑΕΚ δεν «καίγεται» να αποκτήσει εδώ και τώρα αμυντικό και θα έχει το χρόνο για να αποκτήσει έναν ακόμη αμυντικό επιπέδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»

TAGS: A.E.K.