Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Εξιτάρει ένα δίδυμο Τζαβέλλα-Βράνιες στην ΑΕΚ»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βράνιες που πάντα «παίζει» στην ΑΕΚ και το ενδιαφέρον δίδυμο που αν μη τι άλλο θα συνέθετε με τον Τζαβέλλα, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα στα μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ και κυρίως σε αυτό του Όγκνιεν Βράνιες μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν καίγεται όσο άλλες φορές για τον Βόσνιο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν βγαίνει ποτέ από το κάδρο.

Εξήγησε λοιπόν ότι εφόσον μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ, οι «κιτρινόμαυροι» δύσκολα θ’ αρνηθούν την πρόκληση να τον αποκτήσουν με ένα μικρό συμβόλαιο και υπογράμμισε ότι αν μη τι άλλο εξιτάρει η σκέψη του να σχηματίσει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Εξάλλου, για τον Έλληνα άσο σημείωσε ότι στόχος είναι να βρίσκεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Ολλανδία, για τον Εντσάμ τόνισε ότι είναι «δεμένος» και μένει να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ, ενώ για τον Αραούχο επανέλαβε ότι θα χρειαστεί υπομονή μέχρι να ωριμάσουν κι άλλο οι συνθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x