«Ροντέο» έγινε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Περίπου στο 50’ της αναμέτρησης (κι ενώ το σκορ ήταν 0-1) σημειώθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες όπου φιλοξενούνταν οπαδοί των «ερυθρόλευκων».

Εκεί υπήρξαν συγκρούσεις με διμοιρία των ΜΑΤ που βρέθηκε στις κερκίδες, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτοξεύτηκαν αντικείμενα και φωτοβολίδες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, από την πλευρά τους, έκαναν χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος να αποφασίσει την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με προέλευση την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ένταση στην εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού προκλήθηκε έπειτα από την είσοδο σε αυτή ενός οπαδού του Παναθηναϊκού.

Λίγο αργότερα, δε, ο γιατρός του αγώνα επιβεβαίωσε ότι από τις συγκρούσεις προκλήθηκε ο τραυματισμός ενός 35χρονου οπαδού από την Αθήνα, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως και να 'χει, αφού καθάρισε ο αέρας από τα χημικά (και πολλοί φίλοι των δυο ομάδων αποφάσισαν εν τω μεταξύ να αποχωρήσουν) ο ρέφερι έδωσε εντολή στους παίκτες να επιστρέψουν από τα αποδυτήρια και το παιχνίδι συνεχίστηκε.















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή