Επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Καβάλας.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου, σε γνωστό αθλητικό στέκι.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρονται να επιτέθηκαν σε εκείνους της ΑΕΚ, που βρίσκονταν στο κατάστημα και πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδας τους (2-0) στο Πανθεσσαλικό και την κατάκτηση του νταμπλ. Συμπλοκές σώμα με σώμα για λίγα λεπτά, αλλά και... καρεκλιές περιλάμβαναν τα επεισόδια.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, το επεισόδιο ήταν περιορισμένο, ενώ η Αστυνομία υποστηρίζει ότι είχε λάβει προληπτικά μέτρα και το απέτρεψε. Ωστόσο οπαδοί της ΑΕΚ αναφέρουν ότι δέχθηκαν επίθεση από αυτούς του ΠΑΟΚ, την οποία και αντιμετώπισαν.

Μέσα σε όλα αυτά άνδρας που ήταν στην ίδια περιοχή έπαθε επιληπτική κρίση. Κλήθηκε ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Συνήλθε μετά από λίγο, έχει τις αισθήσεις του και δεν δέχονταν να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.



Πηγή: Proininews.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο