Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Απέτυχε ο ΠΑΟΚ και τιμωρήθηκε επειδή δεν σκοράρει»

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τον χαμένο τελικό του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Το δικό του σχόλιο για την απώλεια του Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα στον τελικό από την ΑΕΚ, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δοκίμασε αρκετά πράγματα. Από όπου κι αν το δεις, και χθες και γενικά τη φετινή σεζόν, η ανικανότητα στο γκολ φέρνει και όλα τα άλλα, μεταξύ άλλων και την τιμωρία που θα υποστεί για να μπει στους ομίλους του Conference. Έγιναν λάθη και υπήρξαν κακές αντιδράσεις σε συγκεκριμένα σημεία της σεζόν. Το θέμα, όμως, είναι ότι δεν βάζει γκολ και αυτό πάει να γίνει βίωμα. Είναι τεράστιο αυτό το ζήτημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πολλές επιθέσεις και να έχει περισσότερες τελικές αλλά δεν σκοράρει. Είναι μεγάλη η διαφορά και στο χθεσινό παιχνίδι, στον τελικό, που δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είχε τόση ώρα παίκτη παραπάνω. Δεν είχε άγχος για την αμυντική του λειτουργία και οργάνωση. Η αποβολή του δημιούργησε ένα θέμα, γιατί ήθελε έναν φορ περιοχής δεν είχε την ανάλογη λύση», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Έχει παίκτες… μαλωμένους με το γκολ και αυτό δεν περιμέναμε να το δούμε το χθεσινό παιχνίδι. Ακόμα και ο Κωνσταντέλιας, που έχει πολλά ταλέντα και πολλές προοπτικές, δεν σκοράρει. Ο Λουτσέσκου, από τη μεριά του, ήταν σοκαρισμένος και πιο απογοητευμένος από ποτέ. Είναι όλη η αποτυχία της χρονιάς. Στην Ευρώπη απέτυχε ο ΠΑΟΚ, αφού αποκλείστηκε από τη Λέφσκι. Στο πρωτάθλημα απέτυχε και βγήκε 4ος. Στο Κύπελλο απέτυχε και υπάρχει η τιμωρία τώρα να παίξει 2ο προκριματικό γύρο στο Conference, κάνοντας προγραμματισμό που ελάχιστες ομάδες φέρνουν εις πέρας με τρεις προκρίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x