Ένταση επικράτησε στη Λεωφόρο μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία, όπου βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των δηλώσεων του γκολκίπερ της ομάδας του Τεννέ, Νίκου Παπαδόπουλου, ένας οπαδός των πράσινων που βρισκόταν στην κερκίδα ακριβώς από πάνω άρχισε να βρίζει χυδαία. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απάντησε και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα κι άλλοι οπαδοί του Τριφυλλιού οι οποίοι αντάλλαξαν «γαλλικά» με τον τερματοφύλακα της Λαμίας. Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει όμως τα πράγματα ηρέμησαν ύστερα από την άμεση επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή