Ένα ακόμα συναρπαστικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Ελλάδος Subbuteo διεξήχθη την Κυριακή 17 Μαΐου στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε μετά από τρεις αγωνιστικές ημερίδες, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2014.



Οι ομάδες συμμετείχαν, αρχικά σε μια κατηγορία για έναν γύρο, και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε Α’ και Β’ κατηγορία.

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε για 13η φορά η ομάδα των «Φάλκονς Αθήνας», οι οποίοι αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 4η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.



Τις δύο επόμενες θέσεις κατέλαβαν η Ολύμπια και ο Πρωτέας Νέου Κόσμου.

Οι τρεις τους θα εκπροσωπήσουν μάλιστα την Ελλάδα στο Champions League της επόμενης χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο τον ερχόμενο Οκτώβριο.



Στην Β’ κατηγορία Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Άτλας.

Επιπλέον, το Σάββατο 16 Μαΐου, διεξήχθη και το Ατομικό Εθνικό τουρνουά, με τελικό νικητή της Α’ κατηγορίας τον Φραγκάκη Β(Φάλκονς) ο οποίος επικράτησε του Καπερώνη Κ (Πρωτέας Ν.Κ.) 1-0. Ημιφιναλίστ ήταν οι Δημόπουλος Π(Ρόλιγκανς) και Κουτσομπίνας Β(Πρωτέας Ν.Κ.)

Στην Β’ κατηγορία νικητής αναδείχτηκε ο νεαρός 19χρονος Κουλοσούσας Δ(Πρωτέας Ν.Κ.), που νίκησε στην παράταση τον Γκάγκα Θ(Λάρισα) με 1-0.
Επόμενο ραντεβού, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου, στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, με την διεξαγωγή του Athens Major, του σπουδαιότερου Διεθνούς τουρνουά που φιλοξενεί η χώρα μας κάθε χρόνο.

Περισσότερες Πληροφορίες στο www.uhtf.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελίες για «αεροδυναμικά» σουτιέν προκαλούν σάλο στον Ποδηλατικό Γύρο Γυναικών Γαλλίας

Ντούσκος: «Η στήριξή σας είναι δύναμη»

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες