Τα δεδομένα σχετικά με την πρόταση του Ολυμπιακού στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός νομίζω έχει φτάσει στο ταβάνι του, σε αυτά που μπορεί να προτείνει στον Γιουσέφ. Του έχει προτείνει κλειστό διετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και 1 εκατ. ευρώ το χρόνο ως μπόνους επίτευξης στόχων, δηλαδή κατάκτησης πρωταθλήματος και είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Δύο συν 1 εκατ. ευρώ ετησίως για δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένει με αισιοδοξία την απάντηση του Ελ Αραμπί, με μία καλή διάθεση που δείχνει ο Ελ Αραμπί για να μείνει. Αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά ότι θα μείνει, ενώ δύσκολα εκτιμώ πως θα υπάρξει άλλη πρόταση του Ολυμπιακού που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο και άλλα δύο εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Ελ Αραμπί θέλει λίγο ακόμα χρόνο, έχει ή περιμένει να έχει ακόμα μεγαλύτερη προσφορά από Κατάρ, Αραβία που δεν είναι δύσκολο να του δώσουν παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Έχει πάρει ξανά τόσα χρήματα. Τα γκολ πληρώνονται παντού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube