Stoiximan Super League

Έρχεται Αθήνα ο Ελ Αραμπί, κρίσιμες επαφές με Ολυμπιακό

Η άφιξη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα δρομολογήσει και τις οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός μετά τις διακοπές του στις Μπαχάμες και το Μαϊάμι, ταξίδεψε στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League και μέσα στη μέρα αναμένεται στην Αθήνα.

Το κλίμα στις επαφές που είχαν γίνει λίγο πριν την ολοκλήρωση των playoffs ήταν πολύ θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο αν δεν μπουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το παραμικρό. Η ανανέωση του συμβολαίου του 35χρονου σέντερ φορ παραμένει, πάντως, το επικρατέστερο σενάριο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί με κλειστά μάτια την παραμονή του Ελ Αραμπί και θέλει να κλείσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να έχει διαθέσιμο τον βασικό του φορ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, εν όψει και των προκριματικών του Champions League.

Από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις και για την απόκτηση δεξιού μπακ, που αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ και ο Γιαν Κόουτο είναι στη λίστα των Πειραιωτών, αλλά υπάρχουν δυσκολίες τόσο για τον εσχάτως διεθνή με την Εθνική άσο της Σέφιλντ, όσο και για τον Βραζιλιάνο με πορτογαλικό διαβατήριο της Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x