Οριστική και αμετάκλητη είναι η τετράδα (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ) που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπως οριστικό είναι ότι η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στην Super League 2 και ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί στο μπαράζ παραμονής.

Αυτό προέκυψε από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League το μεσημέρι του Σαββάτου (22/5), καθώς:

Α) Η βαθμολογία των πλέι οφ επικυρώθηκε ομόφωνα και,

Β) Η βαθμολογία των πλέι άουτ επικυρώθηκε και εκείνη με ψήφους 12-3.

Οι τρεις που μειοψήφησαν για την βαθμολογία των πλέι άουτ, ήταν ο Ολυμπιακός, ο Άρης και η ΑΕΛ, με τους «ερυθρόλευκους» και τους «κίτρινους» να στέκονται στο πλευρό του Αλέξη Κούγια, που με εξώδικό προς τη λίγκα ζητούσε την μη επικύρωση λόγω καταγγελίας που ο ίδιος έχει κάνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν, πως οποιαδήποτε εκκρεμοδικία υπάρχει, από την οποία πιθανόν να προκύψουν αφαιρέσεις βαθμών ή οτιδήποτε άλλο, οι αποφάσεις αυτές θα μεταφερθούν στην επόμενη σεζόν.

Ο συνεταιρισμός αποφάσισε επίσης ομόφωνα την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Κ17 και Κ15 της τρέχουσας περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»