Ο προπονητής της επίλεκτης Ελληνικής ομάδας minifootball, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της, ενόψει μάλιστα της ανακοίνωσης της πόλης διεξαγωγής του miniEURO 2014!

Ο τεχνικός της Ελληνικής ομάδας που έζησε ανεπανάληπτες στιγμές στο miniEURO του Ρεθύμνου και βίωσε τον άτυχο αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Γερμανία, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τους παίκτες μας σε νέες προκλήσεις.

Από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής, ο Στρατής Σιπετζής αλλά και ο Θανάσης Παπαδόπουλος εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισαν πως οι νέες ιδέες, οι γνώσεις του, το πάθος του για διάκριση αλλά και οι εξαιρετικές ισορροπίες που κράτησε στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν εκείνα που οδήγησαν στην αήττητη κατ’ουσίαν πορεία της Ομάδας μας στο miniEURO 2013 (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και αποκλεισμός στα πέναλτυ).

Από την πλευρά του, ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, τόνισε μετά την είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την επίλεκτη Ελληνική ομάδα minifootball: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί έγινε κάτι που ήθελα πολύ και μάλιστα ένιωθα ότι η συνεργασία αυτή θα παραταθεί. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Στρατή Σιπετζή και τον Θανάση Παπαδόπουλο, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, αλλά κυρίως για την ικανότητα που έχουν στο να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργασθεί και να προσφέρει ένας προπονητής. Σαν ομάδα έχουμε πλέον την ασύγκριτη εμπειρία του miniEURO στο Ρέθυμνο, το οποίο δε μπορούμε να ξεπεράσουμε. Οι στιγμές που ζήσαμε, η αγάπη του κόσμου μας γέμισαν με αίσθημα ευθύνης και πάνω σε αυτό το σκεπτικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε μια ακόμη καλύτερη πορεία, με όλες μας τις δυνάμεις, στη φετινή διοργάνωση. Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους που στελέχωσαν και εργάζονται για την επίλεκτη Ελληνική ομάδα και είναι όμορφο να αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες για μία ακόμη καλύτερη πορεία. Με σκληρή δουλειά και επιμονή, θα καταφέρουμε τους στόχους μας!".

Ας τονιστεί ότι στη Γενική Συνέλευση της EMF, στο Βρότσλαβ της Πολωνίας παρουσιάστηκαν οι υποψηφιότητες των χωρών για το miniEURO 2014 και η τελική απόφαση θα αποκαλυφθεί στις 16 Μαρτίου, με τις υποψήφιες χώρες του Ισραήλ, του Καζακστάν και της Πολωνίας (που φαντάζει ως το αουτσάιντερ της υπόθεσης), να περιμένουν την τελική ετυμηγορία της Ομοσπονδίας. Τα τελευταία νέα θέλουν το Ισραήλ και την πόλη του Εϊλάτ έχουν το προβάδισμα για το miniEURO 2014 και μένει να φανεί αν τα προγνωστικά θα επαληθευτούν τον Μάρτιο.

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή για την Ελληνική Ομάδα του miniEURO 2014, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube