Mini Football

Ανακοινώθηκαν οι τελικοί στη Gillette Unileague!

Η οργανωτική επιτροπή του πανελλήνιου φοιτητικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5X5.-

Η οργανωτική επιτροπή του πανελλήνιου φοιτητικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5X5, Gillette Unileague ανακοίνωσε τον τόπο και την ημερομηνίες διεξαγωγής της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης, από την οποία θα ανακηρυχθεί ο Πρωταθλητής της φετινής, συναρπαστικής σεζόν!

Οι τελικοί λοιπόν της Gillette Unileague θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο της Κρήτης, το διήμερο 17-19 Μαΐου. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Calcetto και ήδη οι ομάδες ετοιμάζουν…βαλίτσες για τη μεγαλόνησο, προκειμένου να ζήσουν άλλη μία μοναδική εμπειρία αληθινού ποδοσφαίρου και να προσφέρουν απλόχερα θέαμα!

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x