Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα uefa.com, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως στους φακέλους των δύο ομάδων υπήρχαν ελλείψεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά στοιχεία τα οποία δεν πληρούσαν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

«Κατά συνέπεια», συνεχίζει η ανακοίνωση, «τόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League της περιόδου 2013-14, όσο και στον Παναθηναϊκό, που ήταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να αντικαταστήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στερείται το δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση.

Και οι δύο αποφάσεις είναι τελεσίδικες και μπορεί να ασκηθεί έφεση για αυτές στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!