Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Το «Γ. Καραϊσκάκης» ντύνεται όλο στα ερυθρόλευκα για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Το «Γεώργιος Καρασκάκης» θα ντυθεί όλο στα «ερυθρόλευκα» για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής 11/10!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια εντυπωσιακή ερυθρόλευκη εικόνα θα έχουν οι κερκίδες του «Γεώργιος Καρασκάκης» στο μεγάλο επερχόμενο ντέρμπι των αιωνίων!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (11/10, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τη Θύρα 7 να καλεί τους φίλους των «ερυθρόλευκων» που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο για το μεγάλο ματς, να φορέσει κόκκινες και λευκές μπλούζες, ανάλογα με τη θύρα στην οποία θα βρίσκονται.

Το σχεδιάγραμμα που συνοδεύει την πρωτοβουλία δείχνει αναλυτικά ποιες εξέδρες θα «ντυθούν» στα κόκκινα και ποιες στα λευκά, με στόχο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ερυθρόλευκο μωσαϊκό στο σύνολο των κερκίδων του γηπέδου!

Ολυμπιακός: Το «Γ. Καραϊσκάκης» ντύνεται όλο στα ερυθρόλευκα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x