Ενημέρωση για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες υγειονομικού πρωτοκόλλου, σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριών στη χώρα ζητάει με επιστολή της στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αιτήματα από Ναυτικούς Ομίλους οι οποίοι ζητούν συνηγορία της Ομοσπονδίας για ανάληψη Διεθνών Αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Αναζητώντας κατευθύνσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ΓΓΑ, βρήκαμε οδηγίες οι οποίες έχουν εκδοθεί 1η Οκτωβρίου 2020. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες σας υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριών στη χώρα.

Να σημειώσουμε ότι η ιδιαιτερότητα στην ιστιοπλοΐα είναι ότι οι αγώνες είναι συνήθως open στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε αθλητής χωρίς κατ’ ανάγκη να ανήκει στην εθνική ομάδα της χώρας του, οι συμμετέχοντες δεν έρχονται κατά το πλείστον οργανωμένοι ως ομάδα, μεταφέρουν οδικώς εξοπλισμό από τη χώρα τους και συνήθως διαμένουν σε AIRBNB σπίτια.

Ευελπιστώντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη απάντησή σας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία

Στην Κροατία ο Μαρκουλάκης για το Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Παναθηναϊκός: Άρχισαν οι εργασίες στον Βοτανικό για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

ΕΟΕ: «Λύπη και αγανάκτηση για τα μεμονωμένα σχόλια περί της χορηγίας Μαρινάκη»

Βρούτσης: «Αύξηση 21,21% στη χρηματοδότηση από το Στοίχημα για ομοσπονδίες και σωματεία»