Προ των πυλών της Γρανάδα βρίσκεται ο Ντάρβιν Ματσίς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη για την νεοφώτιστη ομάδα της La Liga.

Θυμίζουμε ότι ο Βενεζουελάνος επιθετικός, ο οποίος απασχόλησε πρόσφατα και την ΑΕΚ, είχε αγωνιστεί ξανά στους Ανδαλουσιανούς στο παρελθόν, από όπου αποχώρησε το 2016 για λογαριασμό της Λεγανές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΜARCA», ο παίκτης ταξιδεύει με προορισμό τη Γρανάδα, με σκοπό να διευθετήσει με την ομάδα τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να προσεγγίσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι σε σχέση με τη διάρκεια του συμβολαίου.

Η Ουντινέζε δεν εμφανίστηκε αρχικά θετική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στους «φιλιπίνος», αλλά τελικά η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ανδαλουσία ήταν αυτή που έκρινε την τύχη των διαπραγματεύσεων.

Την περασμένη σεζόν, ο Ματσίς πέρασε το πρώτο μισό στην Ουντινέζε, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Κάντιθ, με την οποία μέτρησε οκτώ γκολ σε 15 εμφανίσεις στη Segunda Division.

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube