Κανονικά αναμένεται να προπονηθεί σήμερα ο Σέρχι Ρομπέρτο, που φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, που τον άφησε εκτός από το ματς του Σαββάτου με την Εσπανιόλ για την τρίτη αγωνιστική της Primera Division.

Αυτό το γεγονός διευκολύνει το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο 25χρονος Ισπανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως κεντρικός μέσος.

Η επιστροφή του Ρομπέρτο σημαίνει πως ο Αντρέ Γκόμεζ θα μείνει, κατά πάσα πιθανότητα, εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Γιουβέντους, καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Πλέον, οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών είναι οι Ραφίνια και Αρντά Τουράν.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!