Ύστερα από 13 χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει από του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία. Την Πέμπτη παρουσιάστηκαν οι φανέλες για τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, με τους τέσσερις αρχηγούς να δίνουν το μήνυμά τους. «Απόλλων Σμύρνης επιστρέψαμε, vamos Απολλωνάρα».

Οι Διαμαντής, Δεληζήσης, Μπάρκογλου και Τζόρβας φωτογραφήθηκαν με τις τέσσερις εμφανίσεις.

«Είναι μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα του Απόλλωνα, μια φανέλα με 120 χρόνια ιστορίας. Ειδικά τη φετινή που σηματοδοτεί την επιστροφή μας στη Σούπερ Λιγκ. Στόχος είναι να συνδυαστεί μόνο με νίκες. Και το σημαντικότερο να την αγαπήσουν οι φίλαθλοι της. Απόλλων Σμύρνης επιστρέψαμε! Vamos Απολλωνάρα, vamos!», είπαν και πλέον τους περιμένουν τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας…», το μήνυμά των τεσσάρων παικτών της «ελαφράς ταξιαρχίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»