Πηγαίνει στο Ζάγκρεμπ για να πάρει μέρος στο καθιερωμένο World Tour της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και για να διεκδικήσει νέα διάκριση, ύστερα από τον τίτλο που κατέκτησε στο απλό ανδρών του αντίστοιχου περυσινού Οπεν.

Ήταν Μάιος του 2017 όταν, ως νούμερο 2 των αγώνων, ο Γκιώνης νίκησε στον τελικό τον Γάλλο Τριστάν Φλορέ και για πρώτη φορά στην καριέρα του κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε επαμειβόμενο τουρνουά της I.T.T.F.

Στο φετινό Challenge Series της κροατικής πρωτεύουσας είναι έβδομο φαβορί, βρίσκεται και πάλι απευθείας στο ταμπλό και θα «κυνηγήσει» υψηλό πλασάρισμα, όπως και βαθμούς για τον πίνακα αξιολόγησης. Στην τεχνική καθοδήγηση θα έχει τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Βατσακλή.

Το ετήσιο event άρχισε την Τρίτη με τα προκριματικά και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο. Στον πρώτο γύρο του απλού ανδρών θα προκριθούν 32 αθλητές και θα συμπληρώσουν τα 32 seeding, που πέρασαν κατευθείαν στο ταμπλό των «64».

Ο Γκιώνης κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και περιμένει αντίπαλο από τα προκριματικά για την Πέμπτη. Εφόσον προχωρήσει στους «32», πιθανώς θα βρει μπροστά του τον Γιανγκ Χενγκ Βέι από την Κινέζικη Ταϊπέι, που, επίσης, είναι ήδη στο ταμπλό. Εάν πετύχει νέα νίκη και μπει στη 16άδα, τότε δύο άλλα από τα φαβορί που ενδεχομένως θα βρει μπροστά του είναι είτε ο Ρώσος Γκριγκόρι Βλασόφ, είτε ο Μεξικανός Μάρκος Μαδρίντ.

Το πρώτο φαβορί των αγώνων είναι ο Γερμανός Ρικάρντο Βάλτερ και το δεύτερο ο συμπατριώτης του, Μπένεντικτ Ντούντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»